(uit privacy-overwegingen zijn achternamen weggelaten.)

Recensie van Kenned (verlies van de partner)
Bij het overlijden van mijn vrouw heeft mijn zoon aan Etienne gevraagd om voor ons te fotograferen. Heel onopvallend bewoog hij zich tussen de menigte en dat vond ik fijn. Geen hinderlijke klikken of flitsen maar heel discreet. En de foto’s … . Telkens wanneer ik naar de foto’s kijk voel ik de sfeer die er toen was. Het was ook een uniek moment om de hele familie bij elkaar te hebben. Ik heb hem daarom zelfs toestemming gegeven om de familiefoto op zijn website te plaatsen.  
Goede job!

Recensie van Pearl (verlies van een zus)
Ik ben kort gezegd zeer tevreden over het werk dat Etienne heeft geleverd. Wij hadden een traditionele Surinaamse begrafenis. Hij heeft prachtige beelden gemaakt vanaf het sluiten van de kist tot aan de crematie. De foto’s van de traditionele Surinaamse begrafenis met de Wi Kan Du spreken voor zich. Ik heb ze allemaal in een mooi album gekregen dat bij mij een speciale plaats in huis heeft. Ik heb nog wat moeite om door de foto’s heen te lopen maar het helpt mij wel ontzettend bij de verwerking.

Recensie van Clifton (verlies van een zoon)
Via kennissen die het werk van Etienne al hadden gezien, kwamen we met hem in contact. Hij handelde snel en adequaat. Van ons mocht hij overal bij zijn. Achteraf gezien een goede zet want op zo’n dag gaat alles razendsnel aan je voorbij. Ik ben erg blij dat hij het afscheid zo mooi heeft gefotografeerd. Zeker aan te bevelen.

Recensie van Lenny (verlies van een zoon)
Een zeer pijnlijke gebeurtenis wanneer je als moeder je zoon verliest. Etienne was in Suriname en heeft alles op de foto gezet vanaf de singi neti tot aan de crematie op Marius Rust. Het album wordt regelmatig bekeken door zijn zoon, mijn overige kinderen en de familie. Af en toe kijk ik dan samen mee want alleen durf ik het nog niet.